Yritysringin jäsenedut

Yritysrinki on Lempäälän Yrittäjät ry:n perustama, Lempäälä-talon uudessa Ideakeskuksessa toimiva yrittäjäyhteisö, johon ovat tervetulleita liittymään yhdistyksen jäsenet ja Lempäälään asettuvat yritykset. 

Jäsenyys tarjoaa sinulle yrittäjänä monia etuja ja yhdessä tekemisen voimaa liiketoimintaasi. Tutustu Yritysringin jäsenetuihin tällä sivulla.

Jäsenyyden monet edut

  • Postiosoite ja postilaatikko Ideakeskuksessa - Ideakeskus tarjoaa yrityksellesi uuden kodin, johon saat halutessasi yrityksesi postiosoitteen ja postilaatikon. Voit vastaanottaa pakettitoimituksen Lempäälä-talon palvelukäytävän kautta, josta ilmoitetaan, kun sinulle on saapunut lähetys (tarkoitettu satunnaiseen käyttöön).
  • Avaimet Ideakeskukseen ja yhteisten tilojen käyttö - Saat käyttöösi Ideakeskuksen avaimet ja voit saapua tiloihin milloin haluat. Keskusaukio ja Tiimihuone ovat vapaassa käytössäsi aina, kun niissä ei järjestetä tilaisuuksia.
  • Työhuoneiden käyttö, sis. 2 työvuoroa/kk - Yritysringin jäsenenä voit varata yhden Yritysringin kolmesta työhuoneesta käyttöösi. Voit valita työvuorot haluamiisi aikoihin, vaihtoehdot ovat aamuvuoro klo 8-12, iltapäivävuoro klo 12-16, iltavuoro klo 16-20. Voit varata 19 euron hintaan lisävuoroja, jotka laskutetaan kootusti jälkikäteen.
  • Nopea kiinteä Internet-yhteys - 100/100 Mbit valokuituyhteys
  • Teemaringit bisneksen kehittämiseen - Yhteisön muotoutuessa löydämme yhteisiä intressejä kehittyä. Perustamme tarpeen mukaan teemarinkejä toistemme sparraamiseen, kouluttautumiseen sekä yhteistyön pohjaksi.

Hinnat

Yritysringin jäsenyyden hinta 

  • Lempäälän Yrittäjät ry:n jäsenille 39 €/ kk
  • muille 79 €/ kk.

Hinnat ALV 0%, arvonlisävero lisätään laskutettaessa. Ringin jäsenmaksu laskutetaan 3 kk:n jaksoissa etukäteen.