Liity Yritysringin jäseneksi

Yritysrinki on Lempäälän Yrittäjät ry:n perustama, Lempäälä-talon uudessa Ideakeskuksessa toimiva yrittäjäyhteisö, johon ovat tervetulleita liittymään yhdistyksen jäsenet ja Lempäälään asettuvat yritykset. 

Jäsenyys tarjoaa sinulle yrittäjänä monia etuja ja yhdessä tekemisen voimaa liiketoimintaasi. Lue lisää Yritysringin jäseneduista.


Yritysringin sopimusehdot lyhyesti

  • Saat kulkukortin Ideakeskukseen, ja voit käyttää Keskusaukiota ja Tiimihuonetta työskentelyyn, kun niissä ei ole muita tilaisuuksia.
  • Voit halutetessasi nimetä Ideakeskuksen osoitteen yrityksesi postiosoitteeksi (Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä). Saat käyttöösi postilaatikon, joka sijaitsee Ideakeskuksen sisääntulon yhteydessä sisätiloissa. Voit myös vastaanottaa pakettitoimituksen Lempäälä-talon palvelukäytävän kautta, josta ilmoitetaan, kun sinulle on saapunut lähetys (tarkoitettu satunnaiseen käyttöön).
  • Käytössäsi on nopea langaton internet-yhteys (100/100 Mbit). Kaistaa yhteiskäytetään muiden tilan käyttäjien kanssa, ja hinta sisältää normaalista tietokoneen käytöstä syntyvän tietoliikenteen.
  • Voit varata Yritysringin työhuoneita käyttöosi, jäsenmaksuun sisältyy 2 työvuoroa/kk (vaihtoehdot aamupäivä, iltapäivä, ilta). Voit varata lisävuoroja hintaan 19 €/kerta.
  • Ringin toiminta alkaa tammikuussa 2021. Jäsenyys on voimassa liittymisestä alkaen 6 kk, minkä jälkeen jäsensopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 3 kk:n jaksoissa.
  • Jäsenyys seuraavalle jaksolle vahvistetaan maksamalla jäsenmaksu edellisen jakson päättyessä.
  • Jäsenyyden hinta Lempäälän Yrittäjät ry:n jäsenille on 39 €/kk,  ja muille 79 €/kk. Hinnat ALV 0 %, ja arvonlisävero lisätään laskutettaessa. Laskutus tapahtuu etukäteen 3 kk:n erissä, ja lisäkustannukset, kuten lisävuorojen varaukset työhuoneista, laskutetaan seuraavan jäsenmaksun yhteydessä.

Liittymislomake

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Yritysringin sopimusehdot ja liityt ringin jäseneksi.